Alegeri Europarlamentare 2014. Rezultatele votului din 25 mai. Semnificatia scosului pantofilor de la naftalina!

rezultate alegeri europarlamentare 2014

Procesul de votare face ca democratia sa functioneze. Este modalitatea prin care alegeti pe cineva sa va reprezinte in Parlamentul Europei. Facand o alegere, va exercitati unul din drepturile voastre democratice.

Deci, pe 25 mai 2014, ne scoatem pantalonii cei buni din dulap, pantofii cu lac de la naftalina, ne si barbierim si ne ducem in sectia de votare.

Rezultatul votului din 25 mai depinde de noi. Ganditi-va, este unul din acele lucruri care depind de noi, care sunt dirijate de noi. Nu e destul sa ne plangem ca ne merge rau, sa scuipam un presedinte sau sa injuram un premier, trebuie sa hotaram pentru noi.

Multi va intrebati: De ce ma intereseaza pe mine  Parlamentul European cand eu sunt  aici in Romania, iar cei ce hotarasc pentru mine sunt parlamentarii Romaniei? Ei bine, trebuie sa stiti ca, 70% din legislatia aplicabila in Romania este adoptata in Parlamentul European. Importanta unui europarlamentar roman este dubla fata de cea a unui membru din Parlamentul Romaniei.

Daca maine nu va scoateti pantalonii cei noi din dulap si pantofii cu lac de la naftalina, nu demonstrati ca doriti sa boicotati parlamentarii. Din contra, de lipsa votului vostru vor beneficia partidele mari si cei cu electorat disciplinat, traditional.

Asadar, maine VOTAM! 

Citeste siAlegeri europarlamentare 2014. Eu cum votez si unde votez? Afla tot ce trebuie sa stii despre Alegerile Europarlamentare din 25 mai

Voi cu cine votati?

[socialpoll id=”2190997″]

Filed in: Europarlamentare 2014 Tags: , ,
sensodays.ro

You might like:

Rezultate Exit Poll la ora 21:00 – Alegeri Prezidentiale 2014 Turul 2 Rezultate Exit Poll la ora 21:00 – Alegeri Prezidentiale 2014 Turul 2
Alegeri Europarlamentare 2014. Rezultate exit poll ora 21, toate sondajele! Alegeri Europarlamentare 2014. Rezultate exit poll ora 21, toate sondajele!

Leave a Reply

Submit Comment

| RSS | Sitemap | Termeni si Conditii | Cookies | Contact |